tiistai 12. toukokuuta 2015

Vieraskirjalappuset

Oon tainnut aikaisemminkin muutamaan otteeseen mainita, että meille saattaisi olla tulossa perinteisen vieraskirjan sijasta kattaukseen laitettavat vieraskirjalappuset, joita vieraat saavat kirjoitella rauhassa pöydissä istuessaan. Niimpä sitten päätin lähteä näin tiistai-illan ratoksi niitä suunnittelemaan!

Niiden lappusten suunnittelussa menikin sitten hieman enemmän kuin hetki.. Ei tule musta graafista suunnittelijaa hahah! Hetken jo mietin että pitäisikö tämäkin homma vain antaa suosiosta meidän kutsukorttien tekijälle, mutta sinnikkäästi päätin säästää tässä kohtaa ja tehdä nämä itse.

Tälläiset niistä sitten tuli:


Hmm, jostain syystä tässä postauksessa nuo näyttävät hieman oranssisemman väriseltä, mutta muuten koneella nämä kyllä mulle näkyvät haalean vaaleanpunaisilta, sekä taustankin pitäisi olla valkoinen. Ehkä pitää kokeilla vielä tulostaa miltä näyttäisi paperilla. :D Mutta tällaista jälkeä sain nyt aikaan. En ihan oo varma että tykkäänkö näistäkään vielä 100%, joten jonkinlaisia muutoksia saattaisi vielä tulla. Mutta idea olisi tässä :)

Mitäs pidätte? Millaisia vieraskirjaideoita teillä muilla on? :)

12 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! :) Meille tulee vähän vastaavat mutta tilasin ne valmiina Ribbon&Inkistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ehkä ihan turvallinen vaihto tilata valmiina! :)

      Poista
  2. Ihana! Tykkään tosta asteikosta erityisesti! Haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei oo vaihtoehtona ettei olis ollu hauskaa.. ;D

      Poista
  3. Mahtava idea, varmasti hauska lukea vastauksia häiden jälkeen! Meillä on yksi vieraskirjavastaavana ja hän ottaa kaikista vieraista kuvat hääillan aikana ja samalla antaa kirjan, johon olen merkannut kaikille omat kohdat valmiiksi ja siihen he sitten kirjoittavat terveisensä. Sitten häiden jälkeen teetän kuvat liimaan kohdalleen :) Mutta voisiko vieraskirjaohjeisiin liittää jotain tällaista, jos ei keksi kirjoitettavaa? Tästä sainkin idean omaan postaukseen ja meidän vieraskirjan variointiin, merkkaan sinut siihen - näin hyvät idea leviää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että sait tästä inspiraatiota! :) Ja tosi ihana tuo valokuvien ottaminen! Mä meinasin ensin itse, että olisin liittänyt tähän kohdan mihin voisi liittää polaroid kuvan, kun miehen siskolla sellainen kamera olisi, mutta ne itse kuvatkin maksaa jo sen verran että en sitten viitsikään lähteä siihen. (ellen vielä muuta mieltäni haha)! Toivottavasti saan siis kaikki käymään photoboothissa :)

      Poista
  4. Meillekkin on suunnitteilla tuon tapaiset lappuset. Tilaan ne kyllä varmaan joltain ammattilaiselta, koska tuntuu ettei omat taidot riitä. Tuo sinun tekeleesi on kyllä hauska! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, yllättävän vaikeeta ton tekeminen on, vaikka tuo munkin oma on hyvin simppeli! Mut sataan kertaa saa vievata noita eri kokoisiksi ja eri paikkoihin että miellyttäis silmää! :D

      Poista
  5. Mainio idea! :) Kyllä olisi vieraana mukava täytellä lappusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näin ajattelin itsekin, aina on niin kovin vaikee keksiä pelkkään vieraskirjaan että mitä kirjoittaisi! :)

      Poista
  6. Ihana idea. Graafista alaa opiskelleena suosittelen tekemään lopullisesta versiosta ensin yhden testi tulosteen, koska värit voivat näyttää aivan erilaiselta näytöllä kuin itse tulosteessa. Ja eri tulostimetkin tuottaat erilaista jälkeä, sama eri paperilaaduista.

    VastaaPoista